Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Fractional CO2 laser facelift-behandeling

permanente make up

.

Om je huid weer vitaler, jonger en rimpellozer te maken adviseren wij een behandeling met Fractional Laser. Rimpels verdwijnen zonder operatie,
chirurgie en injectables met een snelle hersteltijd na de behandeling. Naast huidverjonging wordt de Fractional laser ook ingezet voor het behandelen van littekens, acné littekens, pigmentvlekken, rimpels en striae.

 

 

Onze partner LaserMedikos beschikt enige tijd over een nieuwe type laser: de MedArt FRx Fractional Laser. Deze laser kan goed worden ingezet om een huid die vitaliteit en elasticiteit mist, weer steviger en jonger te maken. Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de te verbeterende huid geschoten. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi egaal resultaat te behalen. Deze kleine gaatjes (wondjes) genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling weer terug. Na een Fractional Laser behandeling kan enige zwelling en roodheid (erytheem) van de huid ontstaan die vrij snel weer verdwijnt. De alledaagse dingen kunt u gewoon doen aangezien u na de behandeling gewoon make-up of camouflage aan mag brengen.

We starten met een Intakegesprek

Tijdens een eerste intakegesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor je het beste is, welk resultaat je mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Je krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Behandeling

Voor de behandeling worden er foto’s gemaakt. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt gemiddeld dertig tot vijftig minuten afhankelijk van het te behandelen oppervlak van de huid. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 2 à 3 behandelingen nodig. Een behandeling met de Fractional Laser kan zonder verdoving uitgevoerd worden. Mocht de behandeling gevoelig zijn kan er vooraf verdovende crème worden gebruikt.

Na de behandeling

Na de ingreep kan je meteen naar huis. Door de laserbehandeling is de huid aanvankelijk iets rood en gezwollen. Om de huid te kalmeren wordt deze nagekoeld en daarna met een speciale crème behandeld. Na de behandeling mag je de huid 4 weken niet blootstellen aan de  zon. Wij raden je altijd aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Resultaat

Voor het beste resultaat adviseren we meestal 2 tot 4 behandelingen, met een tussenliggende periode van twee tot vijf weken.

Risico’s en complicaties

Een behandeling met de Fractional Laser is veilig. Maar we adviseren je jezelf niet te laten behandelen als u zwanger bent en borstvoeding geeft.

Huidtherapeuten

De behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die ingeschreven staan bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).

  • Klik hier prijzen
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt