Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Laserbehandelingen

permanente make-up

 

 

Laserbehandelingen moeten veilig gebeuren. Bij Cocon Cosmetics in Vlaardingen kan je door middel van laserbehandelingen ongewenste haargroei, huidverjonging- huidverstrakking, rimpels, couperose, acne, pigmentvlekken en wratjes, littekens en zelfs kalknagels laten behandelen. Alle laserbehandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeute van LaserMedikos. De huidtherapeute heeft een 4 jarige HBO opleiding gevolgd bij de Hoge School Utrecht. Deze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en hebben jaren lange ervaring op het gebied van laserbehandelingen. Zo ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling zoals je dat bij Cocon Cosmetics mag verwachten! De huidtherapeut is tevens erkend door alle zorgverzekeraars en vergoeding is daarom mogelijk. 

 

Bij Cocon Cosmetics kunt u terecht voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarbij u eerlijk en gedegen advies krijgt.

Klik hier voor een afspraak voor een gratis eerste consult. of lees verder voor meer informatie over de andere laserbehandelingen.

 

MedArt lasers

Met de professionele MedArt lasers kunnen we veilig en snel de laserbehandelingen uitvoeren. De MedArt diodelaser is uitermate geschikt voor definitief ontharen en het behandelen van couperose. Voor huidverjonging, rimpelbehandelingen en huidverstrakking passen we de MedArt FRx fractional CO² toe. Deze laser heeft zich inmiddels bewezen en staat bij veel ziekenhuizen, privé klinieken en huidtherapiepraktijken in Nederland.

 

Klik op de behandelmogelijkheden voor meer informatie

 

 

Vergoeding zorgverzekeraars

Gelaatsbehandelingen voor het verwijderen van overbeharing worden volgens je polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar veelal vergoed, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeute die aangesloten is bij de NVH. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeringspakket. Informeer voor de voorwaarden bij je eigen zorgverzekeraar.

 

 

  • Klik hier prijzen
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt