Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Stamcel behandeling

permanente make upBinnenkort te verwachten

 

 

Momenteel is Els van Rijswijk aan het onderzoeken of de Stamcelbehandelingen voldoende resultaten biedt om haargroei te bevorderen voor wenkbrauwen en hoofdhuid.

Wat zijn stamcelbehandelingen;

Geeft voller haar op wenkbrauwen en hoofd

Voor mannen en vrouwen.

Op basis van plantaardige extracten en geheel zonder hormonen!

 

 

 

Groeibevordering van hoofdhaar

De Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haaruitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Veel mensen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:
-de behandeling in de salon met Stamceltherapie
-thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

In ons instituut wordt met een speciaal permante make-up apparaat een veilig stamcel preperaat in de huid geprikt. Met een minimale diepte van 1 milimeter in de hoofdhuid. Deze ‘stamcellen’ activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelen zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De stamcelbehandeling activeert dit proces. Het resultaat is dat de bestaande haren dikker worden en als vaak ook nieuwe haren ontwikkelen.
Voor thuis gebruik is het van belang om dagelijks de Hair Rescue Scalp Lotion te gebruiken. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. U hoeft het enkel op uw hoofdhuid aan te brengen. Het liefste wanneer u uw haar heeft gewassen en het haar handoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in vochtig haar.

 

Wenkbrauw haargroeitechniek

Bij deze techniek worden stamcelpreperaten met een speciale techniek in de huid van de wenkbrauwen ingebracht. Deze stamcelpreperaten activeren uw eigen haargroei,  maken wenkbrauwen voller, donkerder en dikker. Deze behandeling bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, de tijdsduur is ongeveer 15 minuten. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreperaat in de huid gepigmenteerd. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid en de dermis. Het is nu van belang dat u nog enige haargroei heeft. Als u totaal geen haargroei meer heeft en de huid helemaal glad en verhoornd is dat is de kans op succes uiterst gering. Indien dit het geval is raden wij deze stamceltherapie behandeling af. Voor het thuis gebruik wordt aangeraden om dagelijks Hair Rescue Brow Lotion te gebruiken.

.