Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Injectables

Fillers, Botox en Lipolyse

permanente make up

.

Met een vrij simpele ingreep kunnen we hele mooie verbeteringen realiseren

 

Cocon Cosmetics staat niet alleen bekend om de mooie resultaten van onze Permanente Make-up behandelingen. Al heel veel jaren werken bij nauw samen met Cosmetisch arts Don Smeets. Hierdoor en omdat wij heel lang in het vak ”uiterlijke verzorging” werkzaam zijn en iedere dag mensen mooier maken, kunnen wij goed uitleggen en informeren over behandelingen met  injectables.

De beste producten

Veel klanten reageren meteen afkeurend wanneer we beginnen over het verbeteren van het uiterlijk door middel van Injectables. “O,nee …..daar begin ik niet aan”.  Met als reden;  eng, onbekend, wat wordt er ingespoten, het doet vast zeer en is erg duur? Allemaal logische redenen om het niet te willen. Maar wanneer we vertellen dat we met deze ‘vrij simpele ingreep’ hele mooie verbeteringen kunnen realiseren en dat we gebruik maken van de beste producten, dat we volgens alle richtlijnen werken en dat de prijs in verhouding erg meevalt, dan nemen de meeste klanten het gevoel van de prikjes wel voor lief. Want wie mooi wil zijn, moet (een beetje) pijn leiden. En ook dat valt bij deze behandelingen heel erg mee.

 

Wat zijn injectables

Welke soort injectable gebruikt zal worden ligt aan het gewenste resultaat, de locatie en de conditie van de huid. Injectables zijn onder te verdelen in Fillers, Botox en Lipolyse. Welke injectable voor jou het beste zijn, wordt door onze Cosmetisch arts aan je voorgesteld en uitgelegd. Fillers bestaan in vele soorten en worden gebruikt voor het vullen van diepe lijnen, groeven, wallen, opvullen jukbeenderen, marionetlijnen en natuurlijk de lippen. Fillers zijn ook ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en ook de handen. Er bestaat maar één soort Botox. Botox-behandelingen, worden ook al heel lang in de medische wereld gebruikt. In het gezicht heeft het een ontspannende en liftende werking en is geschikt voor behandelingen van het voorhoofd-(fronsen), kraaienpootjes, de kaaklijn en halslijnen maar ook voor het oplossen van overmatig transpireren in oksels, voorhoofd, rug en handen. Lipolysebehandelingen hebben een hele andere werking. Hiermee worden met injecties lokale vetophopingen verminderd bij love-handles, onderkin, buik etc.

 

 

Vrijblijvend informatieconsult

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zich eerst persoonlijk te laten informeren door middel van een vrijblijvend adviesconsult bij de Cosmetisch arts. Het informatieconsult kost € 29,95, duurt maximaal 30 minuten en verplicht je tot niets. Wanneer je (ooit) daarna besluit een injectable behandeling te ondergaan, trekken wij de € 29,95 van de behandeling af. Wanneer je direct de behandeling laat uitvoeren dan betaal je alleen de behandeling en is het informatieconsult gratis. Zo hebben veel dames en ook heren hun weg binnen Cocon Cosmetics wel weten te vinden. Je kan ook een behandel-advies krijgen voor het vervagen van cellulite en zwangerschaps-striemen.

 

Els van Rijswijk

  • Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatieconsult
  • En laat je bij Cocon Cosmetics op professionele wijze adviseren en wanneer je overtuigd bent behandelen.
permanente make up

.

 

 

Welke wens heb jij???

 

Een behandeling met fillers

permanente make up

Vollere lippen door middel van een filler

 Het opvullen van lippen, rimpels, lijntjes, groeven en littekens. Meer weten klik hier

 

permanente make up

Verbetering gezichtcontour door middel van een combinatie van filler-behandelingen

Versterken van het contour werkt verjongend.  Meer weten klik hier

 

Een behandeling met Botox

permanente make up

Met een Botox behandeling is die eeuwige frons verleden tijd. (ook voor mannen)

Natuurlijk en veilig mooi met Botox. Meer weten klik hier

 

Een behandeling met Lipolyse-injecties

permanente make-up

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables, bijvoorbeeld deze onderkin behandeling.            Meer weten? klik hier.

 

permanente make-up

.

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables. Meer weten? klik hier.

 

permanente make-up

.

 

  • Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Don Smeets. Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.
  • Klik hier prijzen
  • Klik hier voor een vrijblijvend informatieconsult
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt
permanente make-up

.