Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Verbetering gezichtscontouren

permanente make-up

.

 

Verjong je looks met een contourbehandeling met injectables

 

Door jukebeenderen voller te laten lijken of de kinlijn te versterken, kan je er jaren jonger uitzien.

 

Fillers

Fillers zijn injecteerbare en afbreekbare gels die werken als een vulmiddel. Ze worden gebruikt voor het opvullen van lippen en onsierlijke rimpels, lijntjes, groeven, plooien en littekens. Maar ze kunnen ook de contouren van het gezicht verbeteren en verstevigen de huid. Hoe werken Fillers? Ze worden met een dun naaldje onder de huid ingebracht. De ingebrachte gel geeft volume onder de huid waardoor de rimpel minder opvalt, lippen voller worden en contouren geaccentueerd worden. Veel fillers hebben bovendien een stimulerend effect op de eigen collageenproductie. Het mooie en direct zichtbare resultaat zal langzaam verminderen omdat de producten afbreekbaar zijn. Hieruit kan je opmaken dat het gebruik van deze fillers zonder risico is.Er bestaan vele soorten fillers met verschillende eigenschappen. Bij Cocon Cosmetics werken wij met de onderstaande soorten fillers die allemaal voor bepaalde doeleinden geschikt zijn. Meer gedetailleerde informatie over de geschiktheid van de behandeling, geeft onze Cosmeticsh arts graag in een vrijblijvend informatieconsult.

 

permanente make-up

.

Soorten fillers

Radiesse®
Radiesse is een gel die uit microbolletjes van synthetisch calcium hydroxylapatiet bestaat. Deze gel stimuleert de huidcellen tot ingroei van de microbolletjesl waardoor een langdurig effect ontstaat. Radiesse is een vuller is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en de handen, zonder chirurgische ingrepen.Het effect van radiesse is onmiddellijk zichtbaaren houdt tot 24 maanden aan.

permanente make-up

Vulling op het jukbeen haald de vermoeidheid uit het gezicht

Restylane®
Restylane is een kristalheldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd. In  sommige behandelingen kan de gel vlak onder de huid worden geïnjecteerd om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren. Deze gel wordt gebruikt voor de lippen of gladstrijken van fijne lijntjes en is gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Het hyaluronzuur in Restylane is niet afkomstig van dieren wat betekent dat er geen huidtesten nodig zijn en dat er een minimaal risico is op allergie of  overgevoelige reacties. Het resultaat kan  6-12 maanden aanhouden
permanente make-up
Juvederm®
Juvéderm Ultra bestaat uit hyaluronzuur. Deze stof is van nature in de huid aanwezig en zorgt voor het herstellen van de vochtbalans. Door cross-linking van het hyaluronzuur wordt er voor gezorgd dat het lichaam meer moeite heeft de gel af te breken waardoor het hyaluronzuur langer blijft zitten. Deze vuller wordt gebruikt bij het opvullen van kraaienpootjes, marionettelijnen, lippen en jukbeenderen. Juvéderm Ultra wordt gecombineerd wordt met een kleine hoeveelheid verdovingsvloeistof (Lidocaine)., onmiddellijk zichtbaar en het resultaat houdt circa 12 maanden aan.
permanente make-up

Zichtbaar effect na een opvulling van de wangen en mondhoeken.

 

Teosyal ®
Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels (rimpelbehandeling), maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en houdt 9-12 maanden aan.

permanente make-up

De kringen onder de ogen zijn nagenoeg weg na behandeling met Teosyal

permanente make-up

 Don Smeets is meerdere keren per maand aanwezig    .

   

  • Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Don Smeets. Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.
  • Klik hier voor een vrijblijvend informatieconsult
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt
  • Klik hier voor de prijzen

 

 

Botox

Natuurlijk mooi met Botox. Meer weten klik hier

 

Fillers

Vullen van rimpels, lijntjes en lippen. Meer weten klik hier

 

Lipolysebehandelingen

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables. Meer weten? klik hier.

                             

Klik hier om terug te gaan naar de homepage