Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Behandelingen voor mannen

Ook mannen kijken graag tevreden in de spiegelPermanente make-up

.

De mannenwenkbrauw

Een verzorgde en goed gevormde wenkbrauw is voor de moderne man net zo belangrijk als voor een vrouw. Ook bij mannen bepaald de wenkbrauw een groot deel van de gezichtsuitdrukking. Onderandere met mooi verzorgde wenkbrauwen geef je als man je visitekaartje af.

Naast wenkbrauwshaping, wat bij veel beautysalons gedaan wordt; zoals epileren- knippen-harsen en eventueel verven, is ook het ook mogelijk de wenkbrauwen bij  Cocon Cosmetics mooi in vorm te laten brengen met Permanente make-up met de hairstroke en 3D techniek. Waar nodig wordt de stand optisch aangepast en lichte/dunnen plekken worden opgevult.

Permanente make-up

.

Permanente make-up

.

Permanente make-up

.

Hoe belangrijk is de stand van de wenkbrauw?

Permanente make-up

De stand van de wenkbrauwen zijn ook voor mannen heel bepalend voor de uitdrukking van het gezicht. Afhangende wenkbrauwen maken een vragende of soms melancholieke indruk. Met netjes laten shapen bij de schoonheidsspecialist kom je er niet altijd omdat niet overal voldoende haargroei zit. Met Permanente make-up kan dit nagenoeg onzichtbaar bijgewerkt worden.

Vollere mannen-wenkbrauwen kan

Permanente make-up

Ook mannen kunnen er problemen mee hebben dat de wenkbrauwen dun behaard zijn.. Met Permanente make-up kunnen wenkbrauwen voller lijken door de haartjes techniek (hairstrokes) toe te passen. Zo kan het bij heren op volledig natuurlijke wijze en onzichtbaar worden hersteld.

Alopecia

Permanente make-up

Permanente make-up

Deze twee heren hebben de haarziekte Alopecia. Zelf tekenen met een potlood is voor een man geen mooie en makkelijke oplossing. Met Permanente make-up met de hairstroke 3D techniek lijkt het nu al net echt. Deze twee voorbeelden zijn net aangebracht.

Een subtiele eyeliner voor de man; Guyliner

Permanente make-up

Deze mannen-ogen zijn geaccentueerd met een “guyliner”. Dit wordt gedaan door middel van kleine puntjes tussen de wimpers te pigmenteren. Zo kan de oogopslag op een geraffineerde en onzichtbaar wijze worden geaccentueerd. Kleine en ogen met weinig of blonde wimpers worden krijgen zo een mooie boost.

Kale plekjes in wenkbrauw of baard

Permanente make-up

Met Permanente make-up kunnen kale plekken in wenkbrauwen onzichtbaar opgevuld worden. Met de hairstroke techniek of met klein puntjes. Ook op de hoofdhuid kan d.m.v. Micro Haarpigmentatie haargroei nabebootst worden.

Permanente make-up

Ook kale plekjes in de baard kunnen prachtig opgevuld worden met een stippel-techniek. Deze methode heet Micro Haarpigmentatie. De stoppels worden nagebootst en zo het gat gevuld.

Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt

Klik hier voor een informatieconsult of een proefbehandeling

Klik hier voor de prijzen

Klik hier voor meer informatie over de overige Permanente Make-up behandelingen

Micro Haarpigmentatie hoofdhuid

In Nederland zijn tal van klinieken die gespecialiseerd zijn in het pigmenteren van de hele scalp. Wij bij Cocon Cosmetics beperken ons tot het opvullen van littekens, kale en dunne plekjes op de hoofdhuid omdat een gehele scalp heel veel tijd kost en echt een specialiteit is. Cocon Cosmetics is meer gespecialiseerd in behandelen van wenkbrauwen, oogleden en lippen.

Klik hier voor meer informatie Micro Haarpigmentatie

Botox en fillers

permanente make-up

Met een botox behandeling kan je van die eeuwige frons af zijn. En rimpels en lijnen vervagen door een filler te gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over Injectables

Klik hier voor de homepage