Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Camouflage behandelingen

Voorbeelden camouflage met permanente make-up pigmentatie

in gezicht en hals

 

Permanente make-up

Een houdbare camouflage van ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken zijn heel goed mogelijk met permanente make-up pigmentatie. Een pigmentvlek die verandert, niet meer gelijkmatig van kleur is, bloedt, jeukt of andere klachten geeft kan kwaadaardig zijn. Ga in dat geval naar de huisarts om ernaar te laten kijken.

 

Permanente make-up

Operatielittekens kunnen prima ingekleurd worden met Permanente make-up pigmentatie.

 

Permanente make-up

Ook niet al te grote littekens door een ongeluk kunnen gecamoufleerd worden met permanente make-up pigmentatie

 

Permanente make-up

Deze heer had er moeite mee dat de littekens zichtbaar bleven na een facelift. Na de behandeling is het nauwelijks te zien. Alleen moet men er wel rekening mee houden dat de pigmentatie niet mee kleurt met de zon.

 

Wij beperken ons tot camouflagebehandelingen in het gezicht en in de hals. Ben je geïnteresseerd in deze behandeling, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Mail ons door gebruik te maken van het contactformulier of naar info@coconmakeover.nl.  Je kunt binnen 2 dagen antwoord op je vraag verwachten met onze prijzen en verdere uitgebreide informatie. Je mag uiteraard ook bellen naar  010-4353799 optie 1.

Wij bieden de mogelijkheid om als eerste afspraak een proef-afspraak te maken. Alles wordt uitgelegd en er worden enkele plekken als proef gepigmenteerd om te kijken of een hele behandeling te adviseren is. Deze proefbehandeling kost € 65,00.

 

Klik hier voor de prijslijst van al onze behandelingen

 

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten.