Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Lipline & Lipkleuring

Fraaie lippen bij Cocon Cosmetics

Permanente make up

Permanente make up

.

Permanente make-up voor de lippen

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken kan er ook bij jou een prachtige lipline gezet worden die helemaal bij jou past. Door kennis en ervaring ben je bij Cocon Cosmetics op het juiste adres. Heel veel vrouwen, van alle leeftijden, zijn gelukkig gemaakt met de perfecte lipverfraaiing. Mooie volle lippen willen we allemaal wel? Niet voor niets zijn wij te gast geweest bij RTL Koffietijd.

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Je kan kiezen voor een lip-liner in de kleur van je favoriete lipstick die de contouren van uw lippen vormt. Maar ook voor een lip-liner in een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss de mond er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen hebben, is dit de perfecte oplossing. Samen met een mooie lipline kunnen de gehele lippen met een pigment volledig ingekleurd worden. Dit maakt lipstick echt overbodig. Een waarschuwing voor een lipbehandeling is echter wel op zijn plaats. Wanneer je ooit koortsuitslag hebt gehad rondom of in de buurt van je lippen, raden wij een lipbehandeling af. De behandeling kan een koortuitslag-uitbarsting oproepen waardoor de genezing verstoord wordt en het effect verloren gaat.

Tip: Lippen kunnen bij Cocon Cosmetics vooraf bij Cosmetisch arts Don Smeets gevuld worden met een filler. Wanneer dat resultaat naar wens is kan met permanente make-up de mond geaccentueerd worden met één van de onderstaande behandelingen.

Lipcontour

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Er wordt rekening gehouden met je eigen lipkleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.

Lipcontour met schaduw

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Eerst wordt de lipline aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd. Met deze methode kan de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

Full- lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.

Aquarel- lips

Dit is de nieuwste techniek voor de lippen. Ook bij deze behandeling worden de lippen binnen een ragfijn contour in dezelfde kleur ingekleurd met een zachte tint. Het effect is transparant, zacht en heel verfraaiend.

De behandeling

De behandelingen voor lippen bestaan altijd uit 2 behandelingen met tussenpozen van 6 weken. De 2e behandeling is de perfectiebehandeling en zorgt voor de puntjes op de i. Tijdens de eerste afspraak wordt de methode, de vorm en de kleur afgesproken. De lipline wordt zorgvuldig afgetekend om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en vorm gaat. Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intakeformulier ingevuld en worden de lippen ter verdoving voorbehandeld. Na de behandeling krijg je een uitgebreide nazorginstructies mee en verzorgingscrème en de volgende behandeling wordt met je afgesproken. Meerdere behandelingen zitten niet bij de prijs inbegrepen maar kunnen wel binnen zes weken als extra nabehandeling afgesproken worden. Zie hiervoor onze prijslijst.

Wij raden je aan om na 1 tot 2 jaar  voor een opfrisbehandeling te komen want als dit niet gedaan wordt zal de  permanente make-up gaan vervagen en op den duur verdwijnen.

  • Klik hier voor een gratis informatieconsult
  • Klik hier voor meer informatie over de overige Permanente Make-up behandelingen
  • Klik hier voor de prijzen van de Permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
  • Klik hier voor de nazorginstructies Permanente Make-up

Scroll verder voor mooie voorbeelden

Permanente make up

Subtiele vergroting van de bovenlip door een ragfijne lipline. De rest van de lippen zijn daarna ingekleurd met het zelfde kleur pigment. Full-lips techniek.

Links voorgetekende lipline. Rechts direct na de behandeling. Prachtig toch?

Permanente make up Mooie lipline! Alleen een beetje lipgloss en dit is het resultaat

Permanente make up

Diverse voorbeelden van permanente lipcontouren met permanente make-up

Permanente make up

Natuurlijke ragfijne lipline, Genezen.

Permanente make up

Het genezingsproces van de voorafgaande lipline

Permanente make up

Met permanente make-up het contour  en de lippen zacht ingekleurd met de Aquarel techniek. Genezen. Alleen een beetje glans aangebracht.

  • Klik hier voor meer informatie over de overige Permanente Make-up behandelingen
  • Klik hier voor de prijzen van de Permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen
  • Klik hier wanneer je een vraag hebt
  • Klik hier voor de nazorginstructies Permanente Make-up
  • Klik hier voor de homepage