Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Micro Haar Pigmentatie of Hoofdhuidpigmentatie

Permanente make-up

.

 Kaal zijn of kort geschoren lijken

Heb je last van;

* Grote inhammen

* Ongelijke haargroei

* Kaal plekje op de kruin

* Dun en doorzichtig haar

* Kale plek(ken) door litteken(s)

* Alopecia

Micro Hair Pigmentation (MHP) / Scalp Micropigmentation (SMP) of Micro Haar Pigmentatie is een behandeling  die door oppervlakkige pigmentatie met behulp met een naaldmodule en pigment, in de juiste haarkleur, aanbracht wordt in de (hoofd)huid wat een natuurlijke uitstraling creëert van echte haarstoppeltjes. Deze prachtige behandeling is ontwikkeld om het haar voller te doen laten lijken, kaalheid te camoufleren, littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken.

Voor mannen en vrouwen

De behandelend specialisten van  Cocon Cosmetics behandelen kleine onregelmatigheden op de hoofdhuid bij mannen en bij vrouwen. Deze manier van camouflage van de hoofdhuid is om kale plekjes te maskeren. Littekens na haartransplantatie kunnen min of meer onzichtbaar gemaakt.  Kale plekken in de baard kunnen ook met deze behandeling nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden. Je wordt goed adviseert over de mogelijkheden, de kleur en de vorm en je wordt begeleidt gedurende het proces.

  Micro Haar Pigmentatie bij Cocon Cosmetics

  • ervaren specialisten
  • het gebruik van veilige naaldmodules en pigmenten
  • geavanceerde apparatuur
  • de grootst mogelijk zorg voor het gewenste resultaat.

 1 behandeling kan ook als

(proef)behandeling

€ 65,00,

30 minuten informatieconsult met proefstukje

Een vervolgbehandeling kost ook € 99,= per 45 minuten. Maximaal zijn er twee behandelingen, totaal 1,5 uur, achter elkaar te plaatsen. De pigmentatie wordt bij grote oppervlaktes zo onopvallend mogelijk opgebouwd. Bij hele kleine kale plekjes is vaak één á twee behandeling voldoende. Bij grotere plekken zijn er 5 tot 8 behandelingen met tussenpozen van minstens 4 weken nodig voor het mooiste resultaat.

Omdat voor een kleine plek ook alle apparatuur en toebehoren aangewend moeten worden, geldt deze als een volledige behandeling. Maar deze behandeling is beslist het geld en de moeite waard wanneer de kale plek in het zicht zit.

Hoofhuidpigmentatie, micropigmentatie of Scalppigmenatie  is eindelijk de behandeling waar u en vele andere op gewacht hebben en geschikt voor mannen én vrouwen.

De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Eenmaal de benodigde behandelingen gedaan… dan hoef je niet meer terug voor het bijhouden van de kleur. Mocht je er na verloop van tijd toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Camouflage voor de dunner wordende kruin

hoofdhuidpigmentaties 1bhoofdhuidpigmentaties 1a

Ook voor vrouwen met hun haar.

Permanente make-up

.

Het echte werk!!!

litteken camouflage

Permanente make-up

Foto rechts is het litteken onbehandeld. Foto links is direct na de eerste behandeling. Er zullen nog wel een paar behandelingen moeten volgen om dit grote litteken onopvallend te krijgen. Beslist de moeite waard!

Klik hier voor een  proefbehandeling

Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt

Klik hier voor onze prijzen

De behandelingen worden hygiënisch en discreet uitgevoerd. Cocon Cosmetics in Vlaardingen heeft een vergunning van de GGD om deze behandelingen uit te voeren.