Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Wenkbrauwen

De mooiste wenkbrauwen vind je bij

 Cocon Cosmetics

Permanente make up

Met permanente make-up

maak je het een stuk

mooier én makkelijker !

permanente make-up mooie foto wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn de kledinghangertjes van je gezicht. Zij bepalen voor een belangrijk deel de uitdrukking en zorgen voor expressie.
De wenkbrauwen zijn ook door de jaren heen een modeobject. In de jaren zestig moesten ze zo smal mogelijk zijn en nu is net als in de tachtiger jaren de vollere wenkbrauw weer helemaal in.

Welke wenkbrauwen heb jij? Zijn ze te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi? Misschien heb je er een litteken in zitten of heb je helemaal geen wenkbrauwen door veelvuldig epileren of door een haarziekte (alopecia)?
Wanneer jouw wenkbrauwen niet perfect zijn en je wilt dat juist graag, dan is een professionele permanente make-up behandeling de oplossing! Wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met permanente make-up een aanvulling.

Wij zijn specialisten in permanente make-up

Naar aanleiding van jouw wensen, de mogelijkheden en technieken, zoals hairstroke-, 3D techniek,  schaduw techniek (magic shading of ombre techniek) of microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij je gezet worden die helemaal bij jou past.
Op deze pagina vind je tal van foto-voorbeelden en kan je zien dat er naar ieders gezicht en smaak een andere wenkbrauw gezet is.
Ga je voor professionaliteit, kennis en ervaring?  Dan ben je bij Cocon Cosmetics aan het juiste adres. Het team van Cocon Cosmetics, allemaal volledig gediplomeerd, heeft al heel veel vrouwen en ook mannen, niet alleen uit de regio Den Haag en Rotterdam, maar uit heel Nederland van alle leeftijden gelukkig gemaakt met de perfecte wenkbrauwen. Niet voor niets zijn wij te gast geweest bij RTL Koffietijd. Wij geven uitgebreid advies over de techniek en de kleur die voor jou geschikt zal zijn. Door zeer zorgvuldig voor te tekenen en de mogelijkheden te bespreken is de behandeling niet eng. Samen met een goede voorbehandeling van de wenkbrauwen vooraf en verzorging tijdens de behandeling, is het zetten van permanente make-up bij Cocon Cosmetics niet pijnlijk!

Doordat wij ons helemaal gespecialiseerd hebben in het zetten van permanente make-up en daarin heel veel ervaring hebben, zijn wij een druk bezette salon. Hierdoor bestaat de kans dat je niet à la minuut bij ons een afspraak kan maken. We hopen dat je, wanneer je een afspraak wilt maken, daar begrip en geduld voor hebt. Wij  garanderen kwaliteit en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Scroll verder voor veel mooie voorbeelden !

 • Klik hier voor een gratis informatieconsult
 • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
 • Klik hier voor meer informatie over de overige Permanente Make-up behandelingen
 • Klik hier voor de prijzen van de Permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen
 • Klik hier voor de nazorginstructies Permanente Make-up
 • Klik hier voor reviews

Permanente make-up technieken

Alle onderstaande technieken, ook in combinatie met elkaar, kunnen worden toegepast door onze specialisten. Voor jou bestaat dus altijd de mogelijkheid voor een perfecte wenkbrauw, wanneer je een advies en behandeling bij Cocon Cosmetics afspreekt.
Iedereen moet weten dat bij alle technieken in de huid gewerkt wordt, waardoor een soort schaafwondje ontstaat. Na de behandeling krijg je een mapje mee met daarin onze folder en een uitgebreide nazorginstructie. Ook krijg je producten mee om de wenkbrauwen te verzorgen na de behandeling. De meegegeven nazorginstructie moet goed opgevolgd worden.
Door genezing laten er na ongeveer 6 á 9 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleuring nog niet optimaal. Na een week of vier is pas het resultaat te beoordelen. Tussen de zes en negen weken na de eerste behandeling zien we je weer terug  voor een nabehandeling om de wenkbrauwen te perfectioneren. Ook hierna moeten de wenkbrauwen weer de zorg en tijd krijgen om mooi te genezen.

Permanente make up

Wat is de hairstroke techniek?

Bij deze techniek wordt met een de permanente make-up-machine ragfijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. Eenmaal genezen moet je goed kijken of de haartjes echt zijn of niet. Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat tussen de strokes de huid nog te zien is. Na een eerste behandeling is na genezing vaak de scherpte van de strokes een stuk minder en is de bijbehorende perfectiebehandeling meestal nodig om de wenkbrauw echt mooi te maken.
Om meer diepte in de wenkbrauw te krijgen, kan dan met een andere kleur pigment gewerkt worden. Door bij de tweede behandelingen de strokes te intensiveren worden de hairstrokes duidelijker.
Maar je kan ook kiezen om tussen de hairstroke weer nieuwe strokes te plaatsen waardoor de wenkbrauw het meest natuurlijk ingevuld wordt en lijkt op de 3D wenkbrauw.

Wat is 3D techniek / Nanotechniek?

Simpel gezegd is deze techniek een compacte hairstroke-techniek. Ook deze methode wordt met de permanente make-up-machine gedaan. Er worden kortere hairstrokes in de oorspronkelijke haargroeirichting dicht bij elkaar te gezet. Er kan met verschillende kleuren pigment gewerkt worden en ook kunnen de strokes oppervlakkig en wat dieper in de huid gezet worden. Hierdoor wordt de pigmentatie levensecht. Waar nodig worden de strokes dicht bij elkaar of juist wat verder uit elkaar als het lichter of donkerder moet worden. Dit is een prachtige manier om een wenkbrauw perfect te krijgen. Bij de nano-techniek wordt er gewerkt met een fijnere naaldmodule. Het effect is ragfijn na genezing dus ook soft.
Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.

Wat is schaduwtechniek / poedertechniek?

Deze methode werd vroeger gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Meestal was de kleur donkerder dan de eigen wenkbrauw. Na die behandeling leek het alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd. Maar jammer genoeg werd de pigmentatie vaak te diep gezet, waardoor de pigmentatie een tatoeage werd waarvan de kleur verkleurde naar een onnatuurlijke kleur.
Helaas heeft deze verkeerde manier van zetten een tijd lang een slechte reputatie gegeven aan permanente make-up. Maar de tijden veranderen en gelukkig ook de pigmenten en technieken. Want wanneer deze techniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht is het een prachtige methode om een bestaande wenkbrauw te perfectioneren.
Bij deze methode wordt met een de permanente make-up-machine het kleurpigment in de huid gepoetst. Zo ontstaat er een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Hiermee kan ook van licht naar donker gewerkt worden. Dit gebeurt bij de ombre- en magic shading techniek.
Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, kan na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Er kunnen dan ook nog hairstrokes over de pigmentatie gezet worden waardoor er ook een 3D resultaat ontstaat.
Dit is de manier zoals bij Cocon Cosmetics oude pigmentaties opgefrist worden.

Wat is microblading?

Of op z’n Nederlands: mesjestechniek. De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is microblading echt een ambacht. Met een klein, steriel, speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn  heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Hierdoor is de houdbaarheid van deze pigmentatiebehandeling minder lang dan de andere technieken.
Deze methode is eigenlijk het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen en minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft.
Ook na deze behandeling ontstaan er kleine wondjes waar natuurlijk een goede nazorg voor nodig is. Na de eerste behandeling zullen er met een na zes weken één of twee perfectiebehandelingen nodig zijn voor optimaal resultaat.

Oude of  mislukte permanente make-up kan door ons met één van de bovenstaande technieken opgefrist of aangepast worden. Zie ook Correctie behandelingen.

Opfrisbehandelingen wenkbrauwen

Wij adviseren je om ieder jaar de wenkbrauwen op te laten frissen door middel van een uitgebreide nabehandeling. Wij proberen onze klanten hier jaarlijks aan te herinneren met een SMS bericht.

De opfrisbehandeling  is één behandeling die lijkt op de aller eerste behandeling. Maar omdat het model al bepaald is gaat deze behandeling veel vlotter en is een extra nabehandeling vaak niet nodig. Daar is dan ook de prijs naar. Deze behandelingen moeten dan binnen de 1, 2 of 3 jaar gebeuren. Natuurlijk kan er op jouw verzoek een extra nabehandeling plaatsvinden maar hier zijn extra kosten aan verbonden.

 • Klik hier voor de prijzen van de Permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen

Deze video laat de 3D methode zien!

 FOTO VOORBEELDEN
Permanente make up

Iedere wenkbrauwvorm wordt uitvoerig besproken en afgetekend. Dan pas kan de behandeling beginnen.

Permanente make up

KLIK OP DEZE FOTO EN U ZIET EEN VERSLAG VAN DE WENKBRAUWBEHANDELING VAN AMY

Permanente make up

Eigen wenkbrauwen zijn dun ingeplant. Wenkbrauw opgevuld met hele fijne hairstrokes. Losse haartjes geëpileerd.  Na twee behandelingen is dit het resultaat!

.

Maar ook deze volle wenkbrauw kan mooi in model gebracht worden met de 3D techniek. Deze foto’s zijn net voor en na de eerste behandeling

Permanente make up

Dit zijn Ombre brows, oplopende wenkbrauw kleuring. Lichte aanzet en verder donkerder ingekleurd met 3D techniek

Wat zijn  ombre wenkbrauwen?

Dit is een nieuwe trend. Voor deze manier van wenkbrauwen pigmenteren zijn minstens twee verschillende technieken nodig; herkenbaar door de opbouw van schaduw- naar hairstroke-techniek of 3D techniek en overlopen van een zachte naar vollere kleur.
Er zijn verschillende mogelijkheden in de opbouw van de wenkbrauwen. Een zachte poederige aanzet overlopend naar een vollere wenkbrauw of een volle strakke onderlijn met een poederige schaduw aan de bovenkant van de wenkbrauw. Dit is een hele mooie manier om een wenkbrauw gestileerd te krijgen en lijkt hierdoor wel minder natuurlijk. Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.
Permanente make up

Dit meisje, met een hele gevoelige huid, trekt dwangmatig haar haartjes uit haar wenkbrauwen. https://en.wikipedia.org/wiki/Trichotillomania. Met deze hairstroke-techniek voelt zij zich nooit meer kaal! Dit is het resultaat na zes weken na één behandeling. Geweldig toch!

Permanente make up

De onderste wenkbrauw is  net behandeld met 3D hairstroke techniek.          KLIK OP DE FOTO EN JE ZIET EEN VERLOOP VAN DE GENEZING VAN DEZE WENKBRAUWEN.

.

Een gelukkige klant

.

Zojuist gezet. Mooie 3D vulling maakt er een volledige, mooi gevormde wenkbrauw van!

Permanente make up

Genezen wenkbrauw na 6 weken, mooie volle vorm met twee tinten opgezet. Nabehandeling is niet meer nodig. Deze dame vindt ze fantastisch en had het jaren eerder moeten doen 😉

Permanente make up

Bij de rechter wenkbrauw is de aanzet met 3D techniek gezet. De rest van de wenkbrauw is met de schaduwtechniek ingekleurd. Mooi klassiek model, De linker kant is de natuurlijke wenkbrauw en moet nog behandeld worden.

Permanente make up

Wat een verschil. Door middel van deze 3D behandeling verandert deze dun ingeplante wenkbrauw in een mooie volle wenkbrauw. Resultaat net na de 1e behandeling

Permanente make up

Opgevuld met 3D (schaduw techniek en dichte strokes), 6 weken na de behandeling. Nog hier en daar een klein beetje perfectie en de wenkbrauwen zijn prachtig!

Permanente make up

Permanente make up

Deze donkere wenkbrauw in de 3D techniek is zojuist als 1e behandeling gezet. Aan de lijnen is te zien dat ze zo heel mooi passend zijn aangebracht.

.

Dun ingeplante wenkbrauwen prachtig opgevuld met mooie 3D behandeling. Voor en direct na de behandeling

Permanente make up

Nagenoeg geen haar op wenkbrauwen. Natuurlijke wenkbrauwen gemaakt met 3D (strokes- en schaduw) -techniek. Foto; Perfectiebehandeling ook achter de rug. Klant is uitbehandeld.

Permanente make up

Ook de 3D permanente make-up is geschikt voor de donkere huid. Een zeer tevreden klant na dit prachtige resultaat. Epileren is nog het enige wat ze moet doen.

Permanente make up

.

Permanente make up

Close-up foto 3D wenkbrauwtechniek vlak na de eerste behandeling. Het is zichtbaar dat de pigmentatie als haartjes in de huid zijn aangebracht. Een extra perfectiebehandeling waarschijnlijk niet nodig.

Permanente make up

Leeftijd maakt niet uit. Klant heeft nagenoeg geen natuurlijke wenkbrauwen. Gezet met Hairstroke techniek. Klant is uitbehandeld een zeer tevreden.

Permanente make up

Blonde volle wenkbrauw opgevuld met alleen een zachte schaduwtechniek, uitbehandeld.

Permanente make up

Mooie uitbehandelde wenkbrauw met schaduw techniek ingekleurd.

Permanente make up

.

 • Klik hier voor meer informatie over de overige Permanente Make-up behandelingen
 • Klik hier voor de prijzen van de Permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen
 • Klik hier wanneer je een vraag hebt
 • Klik hier voor de nazorginstructies Permanente Make-up

De mooiste permanente wenkbrauwen

       van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving

 • Klik hier om terug te gaan naar de homepage